Otomotiv Yaz Kampı Duyurusu

Otomotiv Sanayi Derneği tarafından 1-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında online olarak Otomotiv Yaz Kampı etkinliği düzenlenmektedir.

Otomotivin geleceğini belirleyenlerden biri olmak hayallerinin arasındaysa Otomotiv Yaz Kampı tam sana göre. Bu kampta, otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından en güncel konuları öğrenme şansın olacak. Aklında sorular olursa sorabileceğin, online deneyim oturumları ile firmalarla uygulamalar yapabileceğin oturumlar, öğrendiklerini pekiştirme imkanı sunacak. Tüm oturumlara katılırsan, Otomotiv Yaz Kampı’nı bir online staj olarak değerlendirmen de mümkün! Bu deneyimi yaşamak için hemen başvur!

Etkinlik kapsamında sektöründe öncü firmaların (Anadolu Isuzu, Ford Otosan, Otokar, Honda, Hyundai, Renault, Temsa, Tofaş, Toyota, TürkTraktör, Mercedes-Benz, Karsan, Man, Hattat Traktör) alanlarında uzman kişileri tarafından deneyimler paylaşılacak olup soru cevap kısımlarında katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır. 12 gün boyunca sürecek etkinliklerin 10 tanesine katılanlara Otomotiv Sanayicileri Derneği tarafından Katılım Sertifikası verilecekir. Ayrıca eğitimi ve sonrasındaki soru/cevap-sınav bölümlerini tamamlayan katılımcılara ise Başarı Sertifikası verilecektir.

Etkinliğe kayıt ve detaylı bilgi için: https://otomotivkampi.com

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

01 Temmuz 2021