TUSAŞ Sky Experience Stajyer Mühendis Programı Duyurusu

Türkiye’nin havacılık ve uzay geleceğini inşa eden TUSAŞ’ı ve milli projelerimizi deneyimleyeceğiniz, üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde 3. ve 4. Sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin başvuruda bulunabileceği, uzun dönem stajyer mühendis programı için başvurular başladı.

Detaylı bilgi ve başvuru: https://kariyer.tusas.com/sky

Son başvuru tarihi: 3 Ekim 2021

Sky Experience Nedir?

SKY Experience, üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde 3. ve 4. Sınıflarda öğrenim gören genç yeteneklerimize yönelik, mühendislik pratiği ve farkındalığı sağlayan deneyim odaklı uzun dönem stajyer mühendis programımızdır. Profesyonel hayata hazırlanırken; sizi rakiplerinizden ileri taşıyacak fırsatlar sunan programımız sayesinde 6 ay süren uzun dönem deneyim ile içinizdeki potansiyeli ortaya çıkartabilir, savunma sanayinde dışa bağımlılığı azaltmak için geliştirdiğimiz ve geliştireceğimiz milli projelere hem tanıklık edebilir hem de katkı sunabilirsiniz.

20 Eylül 2021
1.050 kez görüntülendi