2022/1 – Öğrencilerimizin Projelerine TÜBİTAK Desteği

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Açıklanan sonuçlara göre 2209-A desteği kapsamında 1 projemiz, 2209-B desteği kapsamında ise 4 projemiz olmak üzere toplam 5 projemiz TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

Öğrenci ve akademik/sanayi danışmanlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

1. Murat ALTÜRK, Prof. Dr. Bahattin KANBER
    • Eddy-Current Fren Sisteminin Raylı Sistemler İçin Uygulanmasının Araştırılması Ve İmalatı

1. Mert ALİYAZICI, Doç. Dr. İlhan ÇELİK, İsa ÇORUHLU (Sanayi Danışmanı)