2022/2 – Öğrencilerimizin Projelerine TÜBİTAK Desteği

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2022/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Açıklanan sonuçlara göre 2209-A desteği kapsamında 4 projemiz, 2209-B desteği kapsamında ise 2 projemiz olmak üzere toplam 6 projemiz TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

Öğrenci ve akademik/sanayi danışmanlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

1. Talha MAZLUM, Prof. Dr. İbrahim KELEŞ
    • Rocker Boji Mekanizması Kullanılarak Engebeli Arazi Aracı İmalatı
  2. Batuhan Yasin BAYRAK, Doç. Dr. İlhan ÇELİK