2022/2 – TÜBİTAK 2209-A/B Öğrenci Araştırma Projeleri Başvuruları

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvuruları başlamıştır.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen destekleme programları 2021 yılı 2. dönem çağrısı için ilgili öğrenciler hazırladıkları araştırma projeleri ile 10 Ekim 2022 – 10 Kasım 2022 (17.30) tarihleri arasında BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden programa başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru sırasında Proje Araştırma Önerisi Belgesi, Bölüm Onay Yazısı, Transkript belgelerinin yüklenmesi zorunludur. Bu belgelerden herhangi biri eksik veya imzasız/onaysız olan adayların başvuruları ön inceleme aşamasında elenecektir. Ayrıca Proje Araştırma Önerisi dosyası hazırlarken program web sayfasındaki güncel proje önerisi şablonunun kullanılması gerekmektedir. Taahhütname ve gerekli olması halinde Etik Kurul İzin belgesi değerlendirme süreci sonrası yürütücü öğrencilerden ayrıca talep edilecektir.

Detaylı bilgi, formlar ve başvuru için aşağıdaki bağlantıları takip edebilirsiniz.

17 Ekim 2022
561 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı