2023 Yaz Dönemi Stajları Staj Defteri Teslim Duyurusu

2023 yılı Haziran-Eylül ayları arasında STJ100 Yaz Staj I ve STJ200 Yaz Stajı II kapsamında stajlarını yapan öğrencilerimizin staj defterlerini, kapalı zarfta staj değerlendirme formlarını ve eğer daha önceden teslim etmemişlerse ıslak imzalı zorunlu staj başvuru formlarını  en geç 27 EEkim 2023 Cuma günü 17:00‘a kadar  Arş. Gör. Sare MITINCIK, Arş. Gör. Yasemin KORKMAZ, Arş. Gör. Muhammed Turan ASLAN veya Arş. Gör. Abdulkadir ÇEBİ‘ye teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu tarihten sonra staj defteri kabulü yapılmayacak olup staj yapıp defteri teslim etmeyen öğrencilerin stajları başarısız olarak kabul edilecektir.

~

Teslim edilen staj defterlerinin değerlendirilmesi sözlü olarak yapılacak olup savunma tarih duyuruları bölüm web sayfasından ilan edilecektir. Öğrencilerin sözlü savunmaya katılmaları zorunludur. Sözlü savunmaya katılmayan öğrencilerin stajları başarısız olarak kabul edilecektir.

~

Staj defteri hazırlama esasları ve staj defteri kapsamı ile ilgili detaylı bilgilere bölüm staj sayfasından ulaşabilirsiniz:

16 Ekim 2023
708 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı