2023 Yılı Yaz Dönemi Staj Duyurusu

Yükseköğretim Genel Kurulunun 17.02.2023 tarihli kararında belirtildiği üzere uygulamalı dersler, staj ve işyerinde mesleki eğitim programları ile ilgili süreçlerin ne şekilde yürütüleceğine dair nihai karar Nisan ayı içerisinde yapılacak toplantı sonucunda YÖK tarafından üniversiteler ile paylaşılacaktır.

Bu husus doğrultusunda, 2023 yılı yaz döneminde staj yapacak öğrenciler için başvuru ve evrak hazırlama süreçleri Nisan ayında yapılacak YÖK toplantısı sonrası verilen kararlara bağlı olarak bölüm web sayfasından ilan edilecektir.

Kimi firmalar, stajyer öğrenci alımlarını/alım süreçlerini yapılacak duyuru öncesi başlatabilirler/tamamlayabilirler. Bu gibi durumda olan öğrenciler süreci ne şekilde devam ettirecekleriyle ilgili olarak Bölüm Uygulamalı Eğitimler ve Staj Komisyonu ile irtibata geçebilirler.

Ayrıca, staj yapılması planlanan kimi firmalar öğrencilerden staj zorunluluğuna dair bir belge talep edebilmektedir. Böyle bir belgeye ihtiyaç duyulması halinde bu belge,

  • Fakülte Öğrenci İşlerinden

veya

temin edilebilir.

Staj Zorunluluk Belgesi doldurulduktan sonra imzalanmak üzere aşağıdaki e-posta adreslerinen birine gönderilmelidir. İmzalanmış belge size tekrar e-posta yolu ile geri gönderilecektir:

Bölüm Uygulamaları Eğitimler ve Staj Komisyonu adına

İlgili öğrencilerimize duyurulur.

12 Mart 2023
656 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı