Mercedes-Benz Türk İşyeri Eğitimi Programı Duyurusu

Mercedes-Benz Türk bünyesinde, hafif, orta ve ağır sınıf kamyon ve çekici üretimi yapılan Aksaray fabrikasında görevlendirilmek üzere; aşağıdaki koşulları sağlayan, projelerde aktif rol alacak öğrenciler aranmaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 16 Haziran 2022

Detaylı Bilgi ve Başvuru: PEP+Zorunlu İşyeri Eğitimi Staj Programı

Genel Nitelikler

• Mühendislik branşlarında (Makine, Elektrik/Elektronik, Mekatronik, Endüstri, Otomotiv) işyeri eğitimi zorunluluğu bulunan bir üniversitede, 7+1 lisans programlarına devam etmekte olan,
  • Başvuru tarihi itibariyle 4 Yıllık üniversitelerin 7. Döneminde okuyan ve alttan dersi olmayan,
  • Ürün ve üretim teknolojilerindeki gelişmeleri takip eden,
  • İyi derecede Almanca ve/veya İngilizce bilen,
  • Gerçekleştirilecek mülakat, test ve değerlendirme merkezi uygulamalarında başarılı olan.

İş Tanımı

PEP + Programı; lisans eğitiminin son senesinde bulunan ve üniversitelerin 7+1 programlarında öğrenim gören öğrenciler için sunduğumuz zorunlu işyeri eğitimi programdır. Bu programda yer alan öğrenciler; bir dönem boyunca 5 iş günü devam koşulu ile şirketimizin çeşitli departmanlarında en az bir projede görev almaktadır.

Program; 2022-2023 Güz Döneminde Aksaray lokasyonumuzda olacaktır ve stajyerlerimize konaklama imkanı sağlanacaktır.

Programın Amacı

Üniversitede öğrenim gören, en az bir yabancı dile hakim, şirketimizde uyguladığımız seçim süreçlerinde başarılı olan adaylardan oluşan PEP + Takımı, uzun vadede şirketimizde oluşacak yeni mezun istihdamı için uygun pozisyonlarda değerlendirilmek üzere öncelikli aday havuzunu oluşturmaktadırlar.

01 Haziran 2022