MMAK402 Bitirme Projesi Ön Tercih Formu

MMAK402 Bitirme Projesi dersi kapsamında proje danışmanı ve konusu ön tercih formu açılmıştır.

• MMAK402 Bitirme Projesi dersini alacak tüm öğrenciler ekteki bağlantıda verilen formu doldurmalıdır.
  • Her öğrenci formda sunulmış olan listeden 3 proje seçmelidir.
  • Öğrenciler projelere dağıtılırken tercih sıralaması dikkate alınacaktır. Bu yüzden seçim yaparken önceliklere göre tercih yapılmalıdır.
  • Her öğrenci 3 farklı öğretim üyesinden tercih yapmalıdır. Aynı öğretim üyesini birden fazla tercih edenlerin sadece bir/ilk tercihleri kabul edilecektir. Boşta kalan tercihleri yerine diğer öğretim üyelerine dağıtım yapılabilir. Bu yüzden mutlaka 3 farklı tercih yapmanız önem arz etmektedir.
  • Eğer ki listede verilen konu ilgilli öğretim üyesi ile ortak yaptığınız 2209-A/B projelerine ait ise, bunu ilk tercih olarak seçiniz ve belirtiniz.

Tercihlerinizi en geç 16 Şubat 2024 Cuma gününe kadar kaydetmeniz gerekmektedir.

10 Şubat 2024
640 kez görüntülendi