Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Bursu Başvuruları

T3 Vakfı tarafından Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Yükselen Yıldız Burs Programı, Eğitmen-Mentor Burs Programı ve Eğitim Desteği Burs Programı ile ortaokul, lise, lisans ve lisansüstü öğrencileri olmak üzere toplam 4000 öğrenciye aylık 1600 TL’ye kadar burs imkanı sağlanmaktadır.

Eğitim&Mentor Burs Programları

Amacı: Bursiyerlere yetkin oldukları alanlar üzerine Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmenlik ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı ile öğrencilerin psikososyal gelişimlerini takip ederek geliştirme imkanı sunulmaktadır.

Kimler Başvurabilir: 81 ildeki üniversitelerin mühendislik, PDR, psikoloji, sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yöneliktir.

Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı: 1000 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs sağlanacaktır.

Süreç: KYS Ön Başvuru > Genel Yetenek Testi > Video Mülakat > Panel Mülakat

~

Eğitim Desteği Burs Programı

Amacı: İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği sağlanması ve Milli Teknoloji Hamlesi bilinci ile daha fazla gencin vakıf projelerine dahil edilmesi hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir: 81 ildeki ortaokul, lise veya üniversitelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler başvuru yapabilmektedir.

Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı: 2900 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1000 TL burs sağlanacaktır.

Süreç: KYS Ön Başvuru > Belge Beyan Aşaması

19 Kasım 2022