ASELSAN İş Hayatı 101 Programı Başvuru Duyurusu

ASELSAN İş Hayatı 101 Programı ile online webinarlarda kendini keşfedecek ve gelişim yolculuğunda bir adım öne geçeceksin!

“Gençliğe Deneyim, Geleceğe İlham” mottosuyla hayata geçirdiğimiz ASELSAN İş Hayatı 101, ASELSAN içinden ve ASELSAN dışından eğitmenlerimizin kendi uzmanlık alanlarıyla ilgili deneyimlerini aktardığı teknik ve kişisel gelişim eğitimlerinin yer aldığı bir programdır.

Profesyonel ve Kişisel Gelişim Eğitimi, Teknoloji Eğitimi ve Ticari ve İş Geliştirme Eğitimlerimiz olmak üzere 3 odak alanında ASELSAN içi ve dışındaki uzman eğitmenlerin deneyimlerini aktaracağı programa katılabilmek için

• Üniversite 2.sınıf öğrencisi olman
  • Not ortalaman 2.50/4.00 ve üzerinde olması yeterlidir.

Okuduğun üniversite, fakülte ya da bölüm fark etmeksizin başvurunu yapabilirsin.

Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2022

Detaylı Bilgi ve Başvuru Linki: https://talentopia.co/etkinlik-detay/is-hayati-101/

23 Ocak 2022
1.174 kez görüntülendi