2022 Yaz Dönemi STJ100-STJ200 Staj Başvuruları

2022 yılı yaz döneminde staj yapmak için STJ100 Yaz Stajı I ve STJ200 Yaz Stajı II dersine yazılan öğrenciler için güncel zorunlu staj başvuru formları ve süreç bilgileri yayınlanmıştır.

~

Staj evrakları hazırlanmadan önce lütfen aşağıdaki belgeleri dikkatli şekilde okuyunuz, gözden geçiriniz:

Genel Bilgilendirmeler

UYARI

Sigorta İşlemlerinin Yapılması (Staj başlangıcından en az 30 gün öncesi)

Öğrenci, zorunlu staja başlamadan en az 30 gün önce sigorta işlemlerinin yapılabilmesi için kaşeli-imzalı-onaylı Zorunlu Staj Formunun 2 nüshası ve kimlik fotokopisini ve SPAS Müstehaklık belgesini Bölüm Sekreterliğine teslim etmelidir.

NOT: SGK’ dan veya E-devlet üzerinden SPAS Müstehaklık belgesi alınabilmektedir.

~

Zorunlu staj formunuzu uygun şekilde hazırladıktan sonra belirtilen tarih aralığında (1-20 Haziran 2022) Bölüm Staj Komisyonu’na teslim etmeniz/imzalatmanız gerekmektedir:

Staj Formları

~

Her bir öğrenci için staj işlemlerinde danışmanlık yapmak üzere bir öğretim üyesi ataması yapılmıştır. Öğrenci-Sorumlu Öğretim Üyesi listesi aşağıda verilmiştir:

Öğrenci – Sorumlu Öğretim Üyesi Listeleri

~

Staj defteri hazırlama esasları ve staj defteri kapsamı ile ilgili detaylı bilgilere bölüm staj sayfasından ulaşabilirsiniz:

04 Mayıs 2022
1.732 kez görüntülendi