STAR Programı Lisans Bursiyer Öğrencisi İlanı

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hasan Demirtaş’ın hazırladığı “YENİ BİR TÜMLEŞİK İŞLEME YÖNTEMİ:ROBOTİK ELEKTROKİMYASAL İŞLEME TEZGAHI TASARIMI VE DENEYSEL ÇALIŞMALAR ILE PERFORMANSININ DEĞERLENDİRİLMESİ” adlı projeye Star Programı kapsamında lisans öğrencilerinden bursiyer alınacaktır.

Başvuru ve başvuruda izlenecek yollar ve detaylı bilgi için: https://star.tubitak.gov.tr/

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB), bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ile milli teknoloji hamlesine ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla destekleyici ve teşvik edici programlar yürütmektedir.

Bu doğrultuda hazırlanan 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı ile lisans öğrencilerinin öğrenimlerinin yanı sıra bilimsel araştırma projelerinde bilimsel etik kuralları gözeterek görev alması ve yaratıcılık, mühendislik, problem çözme ve entelektüel becerilerini geliştirmesi hedeflenmektedir. Çağrı kapsamında, TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde görev alan/alacak lisans öğrencilerine burs imkânı tanınacaktır.

07 Ekim 2021