TUSAŞ Öğrenci Proje Takımlarını Destekleme Programı Duyurusu

Üniversitelerdeki öğrenci proje takımlarının teknoloji odaklı Ar-Ge ve inovasyon proje önerilerinin bütçe ve sanayi danışmanlığı ile desteklenmesi için TUSAŞ Öğrenci Proje Takımlarını Destekleme Programı yürütülmektedir.

Proje yürütecek öğrenci proje takımlarının üniversite bünyesinde kurulu ve proje konusunda faaliyet gösteren bir Öğrenci Topluluğuna bağlı olmaları, proje ekibinde en az bir lisans, en az bir lisansüstü öğrenci ve Proje Akademik Danışmanı (Proje Yürütücüsü) olması ve en az 5 öğrenci bulunması beklenmektedir.

Projenin ar-ge niteliği ve yenilikçi yönü, TUSAŞ’a sağlayacağı fayda, nitelikli insan kaynağı geliştirme potansiyeli ve araştırma sonuçlarının gelecek LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projesi / TUSAŞ BAP çalışmalarında kullanılma potansiyeli göz önünde bulundurularak desteklenmesi değerlendirilmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://www.tusas.com/inovasyon-teknoloji/tusas-ogrenci-proje-takimlarini-destekleme-programi

Son başvuru tarihi: Her yıl sadece Kasım ve Şubat aylarında başvurular alınmaktadır.

20 Eylül 2021